Welkom bij Skin Glow

Het hele jaar door een zomers gevoel alsof je net terug bent van een zonnige vakantie, wie wil dat nou niet? Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit! Spray Tanning is al geruime tijd enorm populair in Amerika en Engeland. 

Voorheen werd het vooral door filmsterren en fotomodellen gebruikt; het best bewaarde showbizz geheim! Het is een gezonde en veilige manier om binnen 15 minuten mooi egaal en natuurlijk bruin te worden zonder invloed van UV-stralen. Steeds meer worden we ons bewust van de gevaren van urenlang bakken in de zon- en zonnebanken. UV-straling veroorzaakt problemen met pigmentatie, huidverbranding, celveroudering, rimpels en zelfs huidkanker. Deze nieuwste trend op gebied van Sunless Tanning biedt uitkomst!

Heb je binnenkort een speciale reden om er op je allerbest uit te zien?

  • Ga je trouwen?
  • Heb je een belangrijk gala/evenement in het verschiet,¬†een verjaardag of ben je een vrijgezellenfeestje aan het organiseren?
  • Ga je op vakantie en wil je niet bleek in je nieuwe bikini het strand op?
  • Is de tennis competitie begonnen en je lijf is nog net zo wit als je tennisoutfit?
  • Of gewoon op ieder ander moment omdat je je net even wat mooier en beter wilt voelen met een stralende goudbruine teint afgestemd op jouw huidtype.

Laat je verrassen!

Ervaar het effect van een professionele Spray Tan en bel voor een afspraak. Indien je meer informatie wenst sta ik je ook altijd graag te woord. Tevens is het mogelijk een Spray Tan Party te boeken vanaf 5 personen op de door jou gewenste locatie. Kijk op mijn website voor meer informatie. Ik hoop je binnenkort te verwelkomen in mijn gezellige salon aan de Herman Boerhaavelaan 76 te Deventer !